Misshandel

Få hjälp av en av Sveriges vassaste advokater

Två 90-åringar misshandlade

Två äldre personer misshandlades på Bäckagård i Halmstad i månadsskiftet juli-augusti. Först misshandlades en kvinna i 90-årsåldern och någon dag senare en man i samma ålder, enligt SVT.

Både de äldre personerna misshandlades i samma område, i Bäckagård, inte långt ifrån varandra. Enligt polisens presstalesperson så ringde en granne och berättade att en kille i 15-årsåldern bar kniv och spottade och skällde på honom och uppträdde allmänt hotfullt.

Kvinnan kan även ha rånats

Kvinnan misshandlades vid 18-tiden söndagen den 31 juli och först anmäldes även ett rån. Vad rånaren ska ha kommit över är än så länge oklart. I dagsläget finns en anmälan om misshandel och försök till misshandel.

Tisdagen den 2 augusti skedde den andra misshandeln. En man i 90-årsåldern misshandlades den här gången på Gravyrplatsen, inte långt från platsen där den första händelsen inträffade. Även i detta fall har det upprättats en anmälan om misshandel.

Ingen person har än så länge gripits efter de båda händelserna, och hur de båda 90-åringarna mår är än så länge oklart. Polisen i Halmstad efterlyser vittnesuppgifter och ber personer som vet något om det inträffade att höra av sig.

8 Aug 2016