Misshandel

Få hjälp av en av Sveriges vassaste advokater

Advokat

VÄLJ EN RIKTIGT BRA ADVOKAT

Att välja en duktig advokat som är specialist på brottmål är mycket viktigt. De offentliga försvarare som ibland utses av tingsrätten när det gäller misshandel eller andra typer av brottmål har tyvärr inte alltid de kunskaper eller den erfarenhet som krävs för att ge den åtalade goda chanser gentemot åklagaren. En oerfaren advokat missar lätt att ställa viktiga frågor eller att ifrågasätta sakligheten i vissa bevis som läggs fram. Det finns en större risk för felaktiga domar med en oerfaren eller oskicklig advokat.

Om du är misstänkt för brott som har fängelse i straffskalan har du normalt sett rätt till en offentlig försvarsadvokat. Du kan själv välja vem du vill ha som din försvarsadvokat, förutsatt att den personen är tillgänglig och tackar ja till fallet.

Vi är specialister på brottmål

Då vårt team består av ett flertal mycket erfarna advokater som specialiserar sig på brottmål är vi ett utmärkt val om du behöver ett gediget försvar i rätten. Med våra advokater kan du känna dig helt trygg. Vi sätter dina intressen i första rummet, oavsett om du är skyldig eller ej. Vi har tystnadsplikt så allt som sägs oss emellan stannar mellan oss, såvida du inte uttryckligen ger oss tillåtelse att dela uppgifterna med rätten, media (förutsatt att det inte stör utredningen) eller andra personer.

Rätt målsägandebiträde

Den som utsätts för misshandel, sexualbrott eller fridskränkning har vanligtvis rätt till ett målsägandebiträde som hjälper till att föra personens talan i rätten och understödjer åklagarens arbete. Några av våra advokater och jurister verkar även som målsägandebiträden. Vår stora fördel är att vi även arbetar som försvarsadvokater och är väl förtrogna med de taktiker som kan komma att användas av den åtalades försvarsadvokat. Vi tillåter inte att våra klienter behandlas illa, till exempel genom att frågor som inte hör hemma i en rättssal ställs.

Kontakta oss om du behöver ett drivet och kunnigt försvar i rätten. Ring oss på 0700-100 100 om du behöver hjälp snabbt.

 

Behöver du en riktigt vass försvarsadvokat?