Misshandel

Få hjälp av en av Sveriges vassaste advokater

Misstänkt för misshandel efter nattlig våldsturné

En man på en grov våldsturné väckte stor upprördhet i Motala i slutet av maj. Mannen misshandlade tre kvinnor och en man innan han greps.

Strax efter midnatt onsdagen 25 maj inleddes mannen våldsamma härjningar. På en gård utanför Motala misshandlade den 28-årige mannen tre kvinnor i 25-årsåldern. Han sparkade en av dem och bet en annan i kinden. Enligt vissa uppgifter kan även ett tillhygge ha använts i misshandeln som ledde till att två av kvinnorna fick föras till sjukhus.

Hotade att skjuta bilägare

Strax efter misshandeln av kvinnorna så hotade sig mannen till en bil genom att hota med att skjuta ägaren. Han verkade dock inte ha haft ett skjutvapen med sig.

Mannen körde därefter till ett annat hus där han bröt sig in. Inne i huset tog han för sig av spritflaskor ur ett barskåp. När han konfronterades av husets ägare så uppstod tumult, där ägaren blev slagen i huvudet med en flaska och dessutom biten i örat. Enligt polisens uppgift så bet 28-åringen av halva örat på husägaren. Den våldsamme och rejält påverkade mannen greps sedan utan någon större dramatik en bit utanför Motala. Hela dramat varade i ungefär 20-25 minuter.

Misstänkt för flera brott

Mannen häktades och är nu misstänkt för tre fall av grov misshandeln, ett fall av misshandel och dessutom för rån, grov stöld och inbrott samt ett antal trafikrelaterade brott.

10 Jun 2016